Online lezen  |  Printversie  |  Afmelden
Er staat nieuws voor u klaar 
vrijdag 18 december
Wat hebben we veel meegemaakt dit jaar!

En nu staan we voor een volgende uitdaging met elkaar. Een lockdown van 5 weken.
Het worden andere feestdagen dan dat we gewend zijn, maar alleen met deze harde maatregelen kunnen we de ouderen en risicogroepen helpen beschermen.

Houd vertrouwen en moed. Ondanks alles wenst de directie, het management en de medewerkers van Marshoek u een gezond en succesvol 2021!

Welke wijzigingen voor werkgevers in 2021?

Voor 2021 staan er voor werkgevers weer diverse wijzigingen op stapel, ook op het gebied van salarisadministratie en HR.
In 2020 zijn door het kabinet i.v.m. de coronacrisis tijdelijke maatregelen getroffen om werkgevers financieel tegemoet te komen. Bij een aantal daarvan is nog de vraag of deze maatregelen door de voortdurende coronacrisis een vervolg krijgen in 2021.

Belangrijke wijzigingen en wetsvoorstellen zoals die nu bekend zijn, hebben we voor u op een rijtje gezet:

Een vergoeding voor goodwill bij einde huur

Huurovereenkomsten met betrekking tot supermarktruimte, regelen vaak wat er moet gebeuren met de al dan niet door huurder aangebrachte voorzieningen bij het einde van de huur.
Vaak wordt overeengekomen dat de huurder de winkelruimte in oorspronkelijke staat moet terugbrengen, maar ook komt voor dat wordt overeengekomen dat de huurder deze voorzieningen (tegen vergoeding) achterlaat.


mr. J. (Jan) Eerbeek
advocaat BVD-advocaten

Lees meer

Benchmark Supermarkten periode 11
(week 41-44 2020)

Welke ontwikkelingen zien we bij de franchise supermarkten in periode 11 2020 ten opzichten van periode 11 2019? Hieronder zetten wij de belangrijkste financiële indicatoren uiteen.

Volg ons
in
Contact
E-mail opties